home     Aankopen 3.0

Aankopen 3.0

Woning aankopen lastig?…Niet als je dat samen met een expert kunt doen.

Heb je een fantastische woning gezien? En wil je graag een volgende stap zetten? Dan is het fijn als je een expert kunt raadplegen die verstand van zaken heeft en die je kan begeleiden naar de best passende woonplek bij jouw woonwensen. 

Persoonlijk woongelukprofiel

Na jaren onderzoek naar wat mensen gelukkig maakt in hun huis en directe woonomgeving ontwikkelde ik de WoonGelukScan. Als eerste stap bij een zoekopdracht of aankoopverzoek zoom ik met deze scan in op je woonwensen. Met de uitkomsten genereer ik een uniek en persoonlijk woongelukprofiel waarmee je op zoek kunt gaan naar het voor jou best passende huis en woonomgeving. En als je al een huis op het oog hebt, kun je aan de hand van de uitkomsten toetsen of je je op deze plek echt thuis kunt gaan voelen.

Naast het persoonlijke woongelukprofiel waardoor je bewuste en (verstandige) keuzes kunt maken, sta ik je bij in het gehele aankoopproces.

Modulair aankoopadvies

De aankoopservice is in losse modules opgebouwd. Hierdoor kan jij zelf bepalen waar je mee geholpen wil worden. Hierdoor houd jij meer geld over dat je weer kunt steken in de cosmetische afwerking, verbouwing, aanschaf van interieur en/of aankleding van je nieuwe droomhuis.

En omdat je gebruik maakt van de kennis, expertise en ervaring van de professionele makelaar ben je er zeker van dat je een goede aankoop gedaan hebt. Het beste van twee werelden dus.

Je kiest die modules waar jij behoefte aan hebt. Niets meer en niets minder. Je kan ook gebruik maken van alle optionele diensten, zodat je ten alle tijden een zo compleet mogelijke begeleiding hebt bij de aankoop van je nieuwe huis. Alle diensten kan je ook los afnemen, wat voor jouw het beste is. En minder makelaarskosten betekent meer geld voor verbouwing en aankleding van je nieuwe huis.

Download de menukaart

 

Snel aankopen?... mail of bel mij op 035 - 2031477

Heb je vragen, stel ze gerust.

Verstuur

Mark Teeuwissen
Haardstedelaan 16
1271 NM Huizen

KvK: 32101746

Bel ons
035 - 2031477

Mail ons
info@markteeuwissen.nl