home     boek

Het boek: “Je huis verkoop je zo!”

€ 22,50

Download gratis inkijkexemplaar

Bestel via deze website:
Geen verzendkosten!

Bestel nu

Zelf je huis verkopen is tegenwoordig gebruikelijker dan de meeste mensen denken. Niet voor niets besluiten steeds meer woningeigenaren om de verkoop in eigen hand te houden. Je bespaart op de kosten van een traditionele makelaar en het is ook leuk om te doen. Bovendien weet niemand zoveel over zijn huis en de buurt te vertellen als de verkoper zelf.

In dit praktische boek vertelt makelaar en verkoopcoach Mark Teeuwissen hoe je de verkoop van je huis handig aanpakt. Hij neemt je aan de hand langs de zes sleutelfactoren voor een succesvolle verkoop: conditie, locatie, vraagprijs, marketing en promotie, je verkoopvaardigheden en je financiële mogelijkheden. Hoe bepaal je een goede vraagprijs? Hoe zorg je voor een ‘klik’ met je huis en voor prettige onderhandelingen? Wat is de beste verkoopstrategie? Hoe grijp je in als de belangstelling afneemt?

Teeuwissen geeft een helder antwoord en helpt je om snel lessen te trekken uit de eerste contacten met belangstellenden. Uiteraard besteedt hij ruim aandacht aan de verschillende platforms als Funda en hoe je daar slim gebruik van maakt.

Bestel nu

“...een innemend en fijn gesprek, waar ik ook op andere terreinen mijn voordeel kan doen.”

Erik

“Mark was enthousiast, wij kregen energie van hem. Adviezen kwamen als spraakwater.”

Renske

“Tja, dit alles is te danken aan het enthousiasme en de enorme kennis van Mark”

Victor

Bestel het boek nu! Voor maar € 22,50

Bestellen