home     Gelukkig wonen

Woongeluk

Een gelukkig leven begint met een fijn thuisgevoel. Hier ben ik na jaren onderzoek naar wat mensen gelukkig maakt in hun huis en directe woonomgeving van overtuigd.

Maar liefst een derde van de Nederlanders voelt zich niet thuis in hun huis. Het huis, waar tot de helft van hun inkomen aan opgaat en waar ze gemiddeld genomen driekwart van hun tijd doorbrengen.  

In mijn werk als makelaar maak ik me al jaren sterk voor woongeluk. Dat miljoenen mensen ontevreden zijn over hun huidige woonsituatie vind ik zorgelijk. Daarom ontwikkelde ik een model om je woongeluk te vergroten.
 

 

In mijn e-book Sleutel naar Woongeluk kun je lezen hoe je zelf het heft in handen kan nemen om van je huis een prettig thuis te maken. Of dit nu in je huidige huis is of op een nieuwe woonplek die beter bij je past. 

Met de door mij ontwikkelde WoonGelukScan kan ik een uniek persoonlijk woongelukprofiel samenstellen waardoor je inzicht krijgt in welk huis en welke woonomgeving het beste past bij jouw specifieke woonwensen en waar je je dus het meeste thuis zult voelen. 

Wil je meer praktische oplossingen en tips om van je huis een fijn thuis te maken volg dan mijn podcast over woongeluk, of download het gratis e-book Sleutel naar Woongeluk. Ook in mijn vlogs deel ik slimme tips om zelf te sleutelen aan je woongeluk en je meer thuis te gaan voelen in je directe woonomgeving. Mocht je besluiten om te gaan verhuizen lees dan in mijn blogs hoe je zelf de verkoop of aankoop van je huis succesvol kunt beïnvloeden of koop het boek ‘Je huis verkoop je zo!’.

Heb je vragen, stel ze gerust.

Verstuur

Mark Teeuwissen
Haardstedelaan 16
1271 NM Huizen

KvK: 32101746

Bel ons
035 - 2031477

Mail ons
info@markteeuwissen.nl