home     Second opinion

Second Opinion

Je wil dolgraag de volgende stap nemen, maar moet eerst je huidige woning verkocht krijgen. Met een Second Opinion van een echte verkoopexpert kan je een moeizame verkoop weer snel op gang krijgen! 

“Ik help eigenaren hun te koop staande woning wel verkocht te krijgen. Als ze jij mij inhuurt dan geef jij jouw verkoop een impuls en krijg je weer het vertrouwen dat jij je woning wel verkocht krijgt, zodat jij daarna jouw volgende stap kan nemen.”

Herken jij jezelf in de volgende situatie?

Jij bent eigenaar van een woning en …

 • je huis staat al lang(er) in de verkoop, maar er gebeurt helemaal niets

 • kijkers bellen niet terug na een bezichtiging

 • je hebt nog geen bieding ontvangen

 • andere huizen in de straat verkopen wel, alleen jouw woning niet

 • je hebt nog steeds geen bezichtigingen gehad of maar een enkele

 • je makelaar vertelt dat je gewoon geduld moet hebben

 • een eerdere onderhandeling is stuk gelopen

... je vraagt je af wat je over het hoofd hebt gezien?

 

De 6 redenen waarom een huis wel of niet verkocht wordt

Hoe ik jou help je woning verkocht te krijgen!

Om jouw woning of appartement te beoordelen kom ik bij je thuis. Aan de hand van mijn  “visie op verkoop” en kennis over de beste marketingprincipes maak ik een analyse van jouw huidige verkoopsituatie. Met een doordacht plan van aanpak krijg je alle tools aangereikt om je huis nu wel verkocht te krijgen.                         

 • Inzetten van de Unique Selling Points van jouw huis
 • Je ideale koper rechtstreeks bereiken
 • Het huis/ appartement beter verkoopbaar maken 
 • De zwaktes van jouw woning/locatie neutraliseren
 • Een marketing technisch slimme vraagprijs bepalen
 • Verleidende verkoopteksten schrijven 
 • Promotiestrategieën die het beste passen bij jouw huis 
 • Alleen de juiste kijkers aantrekken
 • Omgaan met direct concurrerende woningen 
 • Optimaal gebruik van Funda, internet en social media
 • Alternatieven voor verkoop en out-of-the-box oplossingen

…met als doel om jouw woning of appartement succesvol verkocht te krijgen!

Nu wel verkopen?... bel mij op 035 - 2031477

 

Waarom een Second Opinion?
Een 2de deskundige, die apart gevraagd wordt naar zijn professionele mening, heeft geen eigen belang zoals bijvoorbeeld het verkrijgen van de opdracht tot verkoop. Ook heeft hij geen verborgen agenda. Zo hoeft hij verkopers niet naar de mond te praten en zal hij ook geen gezichtsverlies hoeven lijden omdat hij moet terugkomen op eerder afgegeven advies. Op deze manier krijg jij altijd 100% onafhankelijk, ongekleurd en eerlijk advies.

Veel gestelde vragen:

Maar wat als ik nu al een makelaar heb?
Dat maakt helemaal niet uit, je kan gewoon bij hem of haar blijven om je verkoop af te ronden. Je vraagt nu een verkoopexpert voor extra advies. Je hoeft het je makelaar niet eens te vertellen. Met de nieuwe inzichten, tips en adviezen kan jij je huidige makelaar ook beter aansturen en/of helpen om je verkoopstrategie aan te passen.

Wat als ik nu ontevreden ben over mijn huidige makelaar?
Ik geef ook tips hoe je je relatie met jouw makelaar kunt herstellen of hoe je het beste afscheid van hem of haar kunt nemen en help je dan een nieuwe te vinden die beter bij jou en je verkoopsituatie past.

Wie betaald voor dit advies?
Dat doe jij, de woningeigenaar. Zie het als een extra investering om je huis nu wel goed verkocht te krijgen. En het is altijd goedkoper dan de consequenties van je woning niet verkocht krijgen (dubbele lasten, je volgende stap niet kunnen nemen, rente verlies, etc.)

Heeft mijn makelaar mij dan verkeerd geadviseerd?
Dat kan best zo zijn, maar misschien omdat hij je niet voor het hoofd wilde stoten. Of om een opdracht binnen te krijgen. Of je hebt zelf alleen een mooi-weer verhaal willen horen. Misschien heb je voor de goedkoopste makelaar gekozen of voor diegene die je het minste voorwerk liet doen of je de hoogste opbrengst voorgespiegeld heeft. Dan bij je slachtoffer van je eigen verkeerde keuze geworden. Dan is dit een ideaal moment om dat te herstellen. 

Waarom is jouw advies beter dan dat van mijn eigen makelaar? 
Ik heb geen enkel financieel belang bij jouw verkoop. Daarom mijn advies is ook altijd 100% onafhankelijk en ongekleurd. Ik vertel je gewoon hoe jij je verkoop beter kunt inrichten zonder dat ik bang hoef te zijn dat jij de opdracht intrekt of aan een andere makelaar gunt.  

Maakt het uit of ik een duur of goedkoop huis heb?
Nee dat maakt helemaal niks uit. In principe wordt iedere verkoop beïnvloed door dezelfde 6 sleutelfactoren voor succes, zoals ik in mijn boek beschrijf. Ik ga jou helpen deze interpreteren en toe te passen op jouw specifieke verkoopsituatie.

Download werkwijze en prijs

 

Heb je vragen, stel ze gerust.

Verstuur

Mark Teeuwissen
Haardstedelaan 16
1271 NM Huizen

KvK: 32101746

Bel ons
035 - 2031477

Mail ons
info@markteeuwissen.nl