home     Verkopen 3.0

Verkopen 3.0

Verkopen 3.0 = 'resultaat gericht verkopen op maat'

Verkopen 3.0 is een innovatieve en doelgerichte dienstverlening voor de verkoop van je huis of appartement. Bij Verkopen 3.0 kun je een groot deel van de uitvoering uitbesteden en tegelijkertijd maximale invloed en controle op de verkoop van je huis houden. Door het gericht inzetten van de ‘Sleutel naar Woongeluk’ methode vergroot je je verkoopkansen aanzienlijk. Alle inspanningen worden namelijk afgestemd op de doelgroep met de hoogste aankoopkans. De belangrijkste uitgangspunten voor deze manier van verkopen zijn:

Strategisch marketing plan
Iedere woning is uniek en daarom is een persoonlijk marketingplan met een slimme verkoopstrategie, afgestemd op jouw huis, het startpunt van een succesvolle verkoop. We bepalen je doelgroep met hun specifieke behoeften en stemmen het verkoopproces hierop af. Ook brengen we de concurrentie in kaart en bepalen de onderscheidende kenmerken van het huis én de ideale verkooptiming. 

De woning wordt op Funda geplaatst. In deze fase van het verkoopproces maak ik veel gebruik van de input van de verkoper zelf. De kennis van de verkoper over het huis is cruciaal voor een succesvolle verkoop!

Optimale presentatie
Een goede woningpresentatie is essentieel voor het aantrekken van de juiste kopers. Daarom wordt iedere woning door ons professioneel gestyled en gefotografeerd. Daarnaast leggen we het accent op onderscheidende verkoopteksten afgestemd op de doelgroep die we naast de gebruikelijke media ook inzetten op Social Media zoals Facebook en Instagram. 

Co-creatie verkopen
Als woningeigenaar beschik jij over specifieke en unieke kennis over het huis en de omgeving. Deze informatie is één van de belangrijkste onderdelen van de verkoopstrategie en deze zetten we in bij het maken van het marketingplan, het uitwerken van de promotiestrategie en het enthousiasmeren van kijkers.

Beter bezichtigen
Als kopers verliefd worden op het huis wordt de prijs minder belangrijk. Het beste verkoopresultaat behaal je dan ook als je van kijkers enthousiaste kopers kan maken. Bezichtigingen door gebruik te maken van o.a. verkoopvaardigheden, vraagtechnieken, interactief bezichtigen en veronderstellend verkopen zijn daar uitgelezen methoden voor. Hier zet ik mij volledig voor in. Zonder goede bezichtigingen geen verkoop!

Kijkers worden vooraf door mij getoetst op vijf criteria zodat je altijd weet dat je serieuze kijkers in je huis krijgt. Doelloze bezichtigingen, die alleen maar (opruim) tijd kosten, worden hierdoor tot een minimum beperkt.

Slimmer onderhandelen
Professioneel onderhandelen betekent dat je altijd controle over je onderhandeling houdt en je een bieder aan je weet te binden, maar hem of haar niet de macht over de situatie geeft.

Proactieve communicatie
Iedere week hebben we een strategisch overleg over wat er de afgelopen week gebeurd is en bespreken we wat we de aankomende week gaan doen.

Van 9:00 u tot 21:00 u ben ik bereikbaar. Je bent bij mij nooit een nummer en je bent altijd verzekerd van optimale en deskundige aandacht voor jouw verkoopproces.

Vaste prijzen
Het courtage systeem is niet alleen ouderwets, maar maakt makelaars ook lui. Daarnaast weet je nooit exact waar je financieel aan toe bent. Vandaar dat bij mij alle prijzen vooraf bekend zijn en inclusief BTW zijn. Je kunt alle kosten terugvinden op mijn modulaire menukaart. Hierdoor bepaal je zelf welke mate van dienstverlening, van basis tot full-service, je af wilt nemen.

 Download de menukaart

 

 

Meer info?... mail of bel mij op 035 - 2031477

Heb je vragen, stel ze gerust.

Verstuur

Mark Teeuwissen
Haardstedelaan 16
1271 NM Huizen

KvK: 32101746

Bel ons
035 - 2031477

Mail ons
info@markteeuwissen.nl