Het boek: “Je huis verkoop je zo!”

Zelf je huis verkopen is tegenwoordig gebruikelijker dan de meeste mensen denken. Niet voor niets besluiten steeds meer woningeigenaren om de verkoop in eigen hand te houden. Je bespaart op de kosten van een traditionele makelaar en het is ook leuk om te doen. Bovendien weet niemand zoveel over zijn huis en de buurt te vertellen als de verkoper zelf.

De woningmarkt is gekanteld! Slimme verkopers nemen het heft in eigen hand om van kijkers kopers te maken.

De huizenmarkt heeft een flinke draai gemaakt de afgelopen maanden. Met dalende huizenprijzen en afwachtende kopers zullen verkopers weer ‘ouderwets’ aan de bak moeten om hun huis met succes te verkopen. Je huis alleen op Funda aanbieden is niet meer genoeg.

Met een doordachte marketing strategie, afstemming op de doelgroep en een onderscheidende presentatie waarin jij je kennis en ervaring als bewoner deelt, maak je een veel grotere kans om je huis snel en goed te verkopen. In mijn boek ‘Je huis verkoop je zo!’ vind je een compleet stappenplan met tips en tricks om tot een succesvolle verkoop te komen.

In dit praktische boek vertelt makelaar en verkoopcoach Mark Teeuwissen hoe je de verkoop van je huis handig aanpakt. Hij neemt je aan de hand langs de zes sleutelfactoren voor een succesvolle verkoop: conditie, locatie, vraagprijs, marketing en promotie, je verkoopvaardigheden en je financiële mogelijkheden. Hoe bepaal je een goede vraagprijs? Hoe zorg je voor een ‘klik’ met je huis en voor prettige onderhandelingen? Wat is de beste verkoopstrategie? Hoe grijp je in als de belangstelling afneemt?

Teeuwissen geeft een helder antwoord en helpt je om snel lessen te trekken uit de eerste contacten met belangstellenden. Uiteraard besteedt hij ruim aandacht aan de verschillende platforms als Funda en hoe je daar slim gebruik van maakt.

Boek bestellen

Prijs per stuk: 22,50