De Grote Woongeluk Show

18 oktober 2023

De Grote Woongeluk Show

Wil jij ontdekken hoe je gelukkiger kunt wonen in je huidige huis? Voel jij je niet helemaal thuis in het huis waar je woont? Zoek je inspiratie om op een nieuwe manier naar je huis te kijken? Kom dan naar De Grote Woongeluk Show op 18 oktober!

Welkom bij 'De Grote Woongeluk Show'!

We streven er allemaal naar om ons thuis gelukkig en geborgen te voelen. Speciaal voor degenen die een gelukkiger woonervaring willen, heb ik een inspirerende show ontwikkeld.

In slechts twee uur neem ik je mee op een reis door de wereld van woongeluk. Ik deel mijn kennis en ervaring als onderzoeker op het gebied van woongeluk en probeer je te inspireren en enthousiast te maken om positieve veranderingen aan te brengen in jouw eigen woonomgeving.

Ontdek hoe je met kleine, bijna kosteloze aanpassingen in en rondom jouw huis direct kunt bijdragen aan jouw eigen woongeluk.

Je krijgt inzicht in de sleutelfactoren die van invloed zijn op het gevoel van thuis zijn en ontvang waardevolle tips en concrete strategieën om van jouw huis een plek van geluk te maken. Waarom voel je bijvoorbeeld zo'n aantrekkingskracht tot een jaren 30 huis? Waarom geeft de ene buurt je een veel fijner gevoel dan de andere? En hoe belangrijk is het om een eigen plek te hebben in je huis?

Tijdens dit dynamische programma, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar geluk en omgevingspsychologie, krijg je inzicht in hoe en waarom je je ergens thuis voelt. Met interactie, praktische oefeningen en inspirerende voorbeelden ervaar je zelf wat je kunt doen om van je huis een fijne plek te maken.

Aan het einde van de avond heb je de eerste stappen gezet richting meer woongeluk!

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in op: info@markteeuwissen.nl of nalta@solcon.nl

 

datum: woensdagavond, 18 oktober 2023
plaats: De Brug (in de Vituskerk aan de Hooghuizenweg 36 in Huizen)
entree: vrijwillige bijdrage
inloop: 19:30 uur
duur: 20:00 -22:00 uur. (na afloop is er nog een sapje en een drankje)

Inspiratie

Ontdek de echte buurtinformatie die geen makelaar je kan vertellen

10 juni 2024

Nieuw of onbekend in een buurtje? Of overweeg je te verhuizen naar een straat of wijk waar je niemand kent? Hoe kom je dan achter de echte insider-informatie over een woonwijk of buurtje? Zijn er problemen of wonen er excentrieke of vervelende mensen?

Verkooptip video's … Ook voor de Open Huizen Dag!

03 april 2024

Wil jij je huis of appartement beter verkopen? Ontdek mijn videoserie met schijnbaar eenvoudige, maar uiterst effectieve verkooptips (YouTube Shorts). Met deze tips kun je direct aan de slag om succesvol je woning te verkopen.

Hoe verlagen van je vraagprijs met de Kaasschaafmethode je verkoop saboteert

06 februari 2023

  Als je de verkoop van je huis of appartement niet wil vlotten, kun je de vraagprijs verlagen. Vaak doen verkopers dit in de hoop dat ze hiermee een nieuwe doelgroep bereiken of om opnieuw onder de aandacht te komen. Dit verlagen gebeurt over het algemeen in kleine stapjes, ook wel de ‘Kaasschaafmethode’ genoemd. Door de prijs stukje bij beetje te laten zakken hopen de verkopers nog voldoende onderhandelingsruimte over te houden om toch nog tot een ‘mooie’ verkoopprijs te komen. In deze video wordt duidelijk dat verkopers die de Kaasschaafmethode toepassen, zichzelf voor de gek houden. Je ontdekt hoe ze met deze strategie de waarde van hun te verkopen huis ondermijnen waardoor ze uiteindelijk te vaak een driedubbel verlies moeten incasseren.  


Alle inspiratie