De kleine Grote Woongeluk Show

24 mei 2023

De kleine Grote Woongeluk Show

Wil jij ontdekken hoe je gelukkiger kunt wonen in je huidige huis? Voel jij je niet helemaal thuis in het huis waar je woont? Zoek je inspiratie om op een nieuwe manier naar je huis te kijken? Kom dan naar De kleine Grote Woongeluk Show op 24 mei!

Speciaal voor mensen die gelukkiger willen wonen heb ik een inspirerende training ontwikkeld. In twee uur neem ik je mee naar de wereld van woongeluk.

Tijdens een reis langs mijn eigen woonverleden krijg je inzicht in welke sleutelfactoren invloed hebben op je thuisgevoel. Want wat zorgt ervoor dat je zo graag in een jaren 30 huis wilt wonen? Waarom voelt de ene buurt veel fijner dan de andere? En hoe belangrijk is een eigen plek in je huis?

Met een dynamisch programma gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek over geluk en omgevingspsychologie krijg je inzicht in het hoe en waarom van je ergens thuis voelen. Door veel interactie, praktische oefeningen en aansprekende voorbeelden ervaar je wat je zelf kunt doen om van je huis een fijn thuis te maken.

Aan het eind van de avond heb je de eerste stappen gezet naar meer woongeluk!

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in op: info@markteeuwissen.nl

datum: woensdagavond, 24 mei 2023
plaats: HAVEN 5 Huizen (Havenstraat 5a, 1271 AB Huizen)
entree: vrijwillige bijdrage
inloop: 19:30 uur
duur: 20:00 -22:00 uur. (na afloop is er nog een drankje)

www.markteeuwissen.nl

Inspiratie

9 koopsignalen van kijkers herkennen tijdens je open huis

28 maart 2024

Door het herkennen van 9 koopsignalen van kijkers tijdens een bezichtiging of de Open Huizen Dag, kun je als verkoper het verkoopproces positief beïnvloeden. Van uitgesproken enthousiasme tot fluisterende gesprekken en het afzonderen in specifieke ruimtes; dit soort verschillende signalen onthullen de mate van interesse van de kijkers. Door deze subtiele hints te herkennen en te interpreteren, kun je als verkoper de interesse van potentiële kopers peilen en hen begeleiden naar de volgende stap in hun aankoopproces, terwijl je zelf de controle behoudt en de regie voert over de verkoop van jouw woning. De 9 koopsignalen waar je op kunt letten als verkoper: Ze vertellen het Ze kraken je huis af (ook dit kun je positief benutten) Ze vragen naar de opleveringsdatum Ze vragen naar de prijs Ze zijn nerveus Ze blijven ‘plakken’ Ze richten het alvast in Ze zonderen zich af Ze fluisteren

Verkooptip video's … Ook voor de Open Huizen Dag!

03 april 2024

Wil jij je huis of appartement beter verkopen? Ontdek mijn videoserie met schijnbaar eenvoudige, maar uiterst effectieve verkooptips (YouTube Shorts). Met deze tips kun je direct aan de slag om succesvol je woning te verkopen.

Hoe verlagen van je vraagprijs met de Kaasschaafmethode je verkoop saboteert

06 februari 2023

  Als je de verkoop van je huis of appartement niet wil vlotten, kun je de vraagprijs verlagen. Vaak doen verkopers dit in de hoop dat ze hiermee een nieuwe doelgroep bereiken of om opnieuw onder de aandacht te komen. Dit verlagen gebeurt over het algemeen in kleine stapjes, ook wel de ‘Kaasschaafmethode’ genoemd. Door de prijs stukje bij beetje te laten zakken hopen de verkopers nog voldoende onderhandelingsruimte over te houden om toch nog tot een ‘mooie’ verkoopprijs te komen. In deze video wordt duidelijk dat verkopers die de Kaasschaafmethode toepassen, zichzelf voor de gek houden. Je ontdekt hoe ze met deze strategie de waarde van hun te verkopen huis ondermijnen waardoor ze uiteindelijk te vaak een driedubbel verlies moeten incasseren.  


Alle inspiratie