De kleine Grote Woongeluk Show

24 mei 2023

De kleine Grote Woongeluk Show

Wil jij ontdekken hoe je gelukkiger kunt wonen in je huidige huis? Voel jij je niet helemaal thuis in het huis waar je woont? Zoek je inspiratie om op een nieuwe manier naar je huis te kijken? Kom dan naar De kleine Grote Woongeluk Show op 24 mei!

Speciaal voor mensen die gelukkiger willen wonen heb ik een inspirerende training ontwikkeld. In twee uur neem ik je mee naar de wereld van woongeluk.

Tijdens een reis langs mijn eigen woonverleden krijg je inzicht in welke sleutelfactoren invloed hebben op je thuisgevoel. Want wat zorgt ervoor dat je zo graag in een jaren 30 huis wilt wonen? Waarom voelt de ene buurt veel fijner dan de andere? En hoe belangrijk is een eigen plek in je huis?

Met een dynamisch programma gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek over geluk en omgevingspsychologie krijg je inzicht in het hoe en waarom van je ergens thuis voelen. Door veel interactie, praktische oefeningen en aansprekende voorbeelden ervaar je wat je zelf kunt doen om van je huis een fijn thuis te maken.

Aan het eind van de avond heb je de eerste stappen gezet naar meer woongeluk!

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in op: info@markteeuwissen.nl

datum: woensdagavond, 24 mei 2023
plaats: HAVEN 5 Huizen (Havenstraat 5a, 1271 AB Huizen)
entree: vrijwillige bijdrage
inloop: 19:30 uur
duur: 20:00 -22:00 uur. (na afloop is er nog een drankje)

www.markteeuwissen.nl

Inspiratie

Je vraagprijs vaststellen op basis van een oud taxatierapport

08 maart 2023

Bij het bepalen van de vraagprijs van een woning wordt soms door verkopers gezegd dat de te verkopen woning nog niet zo lang geleden getaxeerd is door een makelaar of taxateur. Er is dus een onafhankelijke deskundige langs geweest en die heeft de waarde vastgesteld en daar houden verkopers zich dan aan vast.  

Hoe krijg je de beste hypotheek in 2023?... kansen, strategie├źn en onmisbare weetjes!

24 februari 2023

In deze podcast interview ik Tim van der Kuil, hypotheekadviseur bij Qua Financiën en werkzaam in Amsterdam, Almere en het Gooi, over de belangrijkste stappen die jij als koper moet zetten bij het aanvragen van een hypotheek. We bespreken hoe je de goedkeuring van je hypotheekaanvraag kunt versnellen, maar ook hoe je kunt inspelen op kansen die zich voordoen in de huidige markt om de best passende hypotheek voor jouw situatie te verkrijgen. Na het beluisteren van deze podcast weet je waar je rekening mee moet houden als je een hypotheek wilt aanvragen. Met deze kennis heb je meer invloed hebt op het verkrijgen van de best mogelijke financiering van je woonideaal of toekomstige droomwoning. De onderwerpen: hypotheek voor meer dan alleen de aankoop van een huis rechten hypotheeknemer versus hypotheekgever de ABC-stappen voor een juiste hypotheekaanvraag je eigen invloed op het bespoedigen van een aanvraag rol van het BKR register waar moet je als starter altijd rekening mee houden de 3 kansen in 2023 op het verkrijgen van de beste hypotheek  

Voortuin inrichten als buffer voor inkijk en uitzicht

18 december 2022

Hoeveel inkijk je huis heeft, en dus hoe jij je privacy ervaart, maar ook wat je uitzicht is, wordt allemaal bepaald door de buitenruimte voor je huis. De voortuin of de stoep voor je huis is de belangrijkste bufferzone die jou, in je huis, beschermt tegen de buitenwereld. Maar liefst 40% van de Nederlanders geeft aan onvoldoende buitenruimte hebben. Dit betekent dat al deze mensen niet aan hun oer-menselijke behoefte kunnen voldoen van het hebben van voldoende ‘uitzicht’ en ‘schuilplek’; het kunnen ‘kijken.… zonder zelf gezien te worden’. Deze video gaat over hoe je met weinig middelen meer privacy kunt creëren aan de voorkant van je huis. Hoe je ervoor kunt zorgen dat jij zowel ‘uitzicht’ als een ‘schuilplek’ hebt waardoor je je, net als de oermens, ongestoord thuis kunt voelen op de plek waar je woont.


Alle inspiratie