Masterclass ‘Vind in 2023 de perfecte Hypotheek & Woning'

20 januari 2023

Masterclass ‘Vind in 2023 de perfecte Hypotheek & Woning - de ultieme gids’

Ben jij op zoek naar jouw droomwoning in 2023? Laat ons je helpen bij de aankoop van jouw perfecte huis!

In het voorjaar 2023, organiseren makelaar Mark Teeuwissen en hypotheekadviseur Tim van der Kuijl een gratis Masterclass ‘Vind in 2023 de perfecte Hypotheek & Woning - de ultieme gids’.

Van woningzoeker naar trotse eigenaar!
Je wil een volgende stap in je wooncarrière nemen, bent je aan het oriënteren op een volgende woning of volledig nieuw bent op de aankoopmarkt komt dan merkt je al snel dat er best een hoop bij komt kijken.

Om jou te helpen door de bomen het bos te zien geven wij een gratis masterclass zodat jij de belangrijkste zaken rondom de aankoop en financiering van je droomwoning leert kennen zodat je daarna goed voorbereid jouw ideale huis kunt aankopen.

Onder andere volgende onderwerpen komen aan bod:

Geschikt voor iedere koper
De masterclass is voor kopers die:

Deze inspirerende en leerzame avond is een fantastische mogelijkheid om je goed te laten informeren en frisse ideeën op te doen over hoe je van de aankoop en financiering van jouw huis of appartement het slimst kan aanpakken.

Aanmelden
Voor geïnteresseerden die zich nu als ‘early bird’ inschrijven is deze masterclass een gratis evenement. De precieze datum volgt nog, maar houdt rekeningen met een woensdagavond of zaterdagochtend in april 2023

Bij interesse stuur mijn een e-mail naar info@markteeuwissen.nl. en dan hou ik je geinformeerd. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Inspiratie

Verkoopvalkuil: een te hoge vraagprijs voor je te koop staande huis

06 februari 2023

In deze podcast aflevering bespreek ik de risico's van het starten van de verkoop van je huis met een te hoge vraagprijs. Veel verkopers denken dat ze altijd nog kunnen zakken in prijs, maar dit is een vergissing. Deze strategie werkt meestal niet en kan uiteindelijk leiden tot een lagere verkoopopbrengst.  In de eerste weken van verkoop is er de meeste animo voor je huis en daarmee is de kans op verkoop in deze periode het grootst. Als de interesse wegebt, kan het helpen de prijs te verlagen, maar dit is niet altijd de beste optie voor succes. In deze podcast leg ik uit waarom het starten met een te hoge vraagprijs risicovol is en wat je kan doen als je je huis al in de verkoop hebt gezet met een te hoge vraagprijs.  De onderwerpen:  denkfout: we kunnen altijd nog zakken met de vraagprijs je beste verkoop- en marketing periode missen waarom verkopers, en makelaars, prijsverlagingen vaak lastig vinden meegezogen worden in een negatieve prijsspiraal risico van de ‘kaasschaafmethode’ alternatieve strategieën die wel werken met een schone lei beginnen  Besproken links: Uitlegvideo De kaasschaaf methode Het boek: ‘jehuisverkoopjezo!’

Hoe verlagen van je vraagprijs met de Kaasschaafmethode je verkoop saboteert

06 februari 2023

  Als je de verkoop van je huis of appartement niet wil vlotten, kun je de vraagprijs verlagen. Vaak doen verkopers dit in de hoop dat ze hiermee een nieuwe doelgroep bereiken of om opnieuw onder de aandacht te komen. Dit verlagen gebeurt over het algemeen in kleine stapjes, ook wel de ‘Kaasschaafmethode’ genoemd. Door de prijs stukje bij beetje te laten zakken hopen de verkopers nog voldoende onderhandelingsruimte over te houden om toch nog tot een ‘mooie’ verkoopprijs te komen. In deze video wordt duidelijk dat verkopers die de Kaasschaafmethode toepassen, zichzelf voor de gek houden. Je ontdekt hoe ze met deze strategie de waarde van hun te verkopen huis ondermijnen waardoor ze uiteindelijk te vaak een driedubbel verlies moeten incasseren.  

Voortuin inrichten als buffer voor inkijk en uitzicht

18 december 2022

Hoeveel inkijk je huis heeft, en dus hoe jij je privacy ervaart, maar ook wat je uitzicht is, wordt allemaal bepaald door de buitenruimte voor je huis. De voortuin of de stoep voor je huis is de belangrijkste bufferzone die jou, in je huis, beschermt tegen de buitenwereld. Maar liefst 40% van de Nederlanders geeft aan onvoldoende buitenruimte hebben. Dit betekent dat al deze mensen niet aan hun oer-menselijke behoefte kunnen voldoen van het hebben van voldoende ‘uitzicht’ en ‘schuilplek’; het kunnen ‘kijken.… zonder zelf gezien te worden’. Deze video gaat over hoe je met weinig middelen meer privacy kunt creëren aan de voorkant van je huis. Hoe je ervoor kunt zorgen dat jij zowel ‘uitzicht’ als een ‘schuilplek’ hebt waardoor je je, net als de oermens, ongestoord thuis kunt voelen op de plek waar je woont.


Alle inspiratie