Masterclass ‘Vind in 2023 de perfecte Hypotheek & Woning'

20 januari 2023

Masterclass ‘Vind in 2023 de perfecte Hypotheek & Woning - de ultieme gids’

Ben jij op zoek naar jouw droomwoning in 2023? Laat ons je helpen bij de aankoop van jouw perfecte huis!

In het voorjaar 2023, organiseren makelaar Mark Teeuwissen en hypotheekadviseur Tim van der Kuijl een gratis Masterclass ‘Vind in 2023 de perfecte Hypotheek & Woning - de ultieme gids’.

Van woningzoeker naar trotse eigenaar!
Je wil een volgende stap in je wooncarrière nemen, bent je aan het oriënteren op een volgende woning of volledig nieuw bent op de aankoopmarkt komt dan merkt je al snel dat er best een hoop bij komt kijken.

Om jou te helpen door de bomen het bos te zien geven wij een gratis masterclass zodat jij de belangrijkste zaken rondom de aankoop en financiering van je droomwoning leert kennen zodat je daarna goed voorbereid jouw ideale huis kunt aankopen.

Onder andere volgende onderwerpen komen aan bod:

Geschikt voor iedere koper
De masterclass is voor kopers die:

Deze inspirerende en leerzame avond is een fantastische mogelijkheid om je goed te laten informeren en frisse ideeën op te doen over hoe je van de aankoop en financiering van jouw huis of appartement het slimst kan aanpakken.

Aanmelden
Voor geïnteresseerden die zich nu als ‘early bird’ inschrijven is deze masterclass een gratis evenement. De precieze datum volgt nog, maar houdt rekeningen met een woensdagavond of zaterdagochtend in april 2023

Bij interesse stuur mijn een e-mail naar info@markteeuwissen.nl. en dan hou ik je geinformeerd. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Inspiratie

Je vraagprijs vaststellen op basis van een oud taxatierapport

08 maart 2023

Bij het bepalen van de vraagprijs van een woning wordt soms door verkopers gezegd dat de te verkopen woning nog niet zo lang geleden getaxeerd is door een makelaar of taxateur. Er is dus een onafhankelijke deskundige langs geweest en die heeft de waarde vastgesteld en daar houden verkopers zich dan aan vast.  

Hoe krijg je de beste hypotheek in 2023?... kansen, strategieën en onmisbare weetjes!

24 februari 2023

In deze podcast interview ik Tim van der Kuil, hypotheekadviseur bij Qua Financiën en werkzaam in Amsterdam, Almere en het Gooi, over de belangrijkste stappen die jij als koper moet zetten bij het aanvragen van een hypotheek. We bespreken hoe je de goedkeuring van je hypotheekaanvraag kunt versnellen, maar ook hoe je kunt inspelen op kansen die zich voordoen in de huidige markt om de best passende hypotheek voor jouw situatie te verkrijgen. Na het beluisteren van deze podcast weet je waar je rekening mee moet houden als je een hypotheek wilt aanvragen. Met deze kennis heb je meer invloed hebt op het verkrijgen van de best mogelijke financiering van je woonideaal of toekomstige droomwoning. De onderwerpen: hypotheek voor meer dan alleen de aankoop van een huis rechten hypotheeknemer versus hypotheekgever de ABC-stappen voor een juiste hypotheekaanvraag je eigen invloed op het bespoedigen van een aanvraag rol van het BKR register waar moet je als starter altijd rekening mee houden de 3 kansen in 2023 op het verkrijgen van de beste hypotheek  

Voortuin inrichten als buffer voor inkijk en uitzicht

18 december 2022

Hoeveel inkijk je huis heeft, en dus hoe jij je privacy ervaart, maar ook wat je uitzicht is, wordt allemaal bepaald door de buitenruimte voor je huis. De voortuin of de stoep voor je huis is de belangrijkste bufferzone die jou, in je huis, beschermt tegen de buitenwereld. Maar liefst 40% van de Nederlanders geeft aan onvoldoende buitenruimte hebben. Dit betekent dat al deze mensen niet aan hun oer-menselijke behoefte kunnen voldoen van het hebben van voldoende ‘uitzicht’ en ‘schuilplek’; het kunnen ‘kijken.… zonder zelf gezien te worden’. Deze video gaat over hoe je met weinig middelen meer privacy kunt creëren aan de voorkant van je huis. Hoe je ervoor kunt zorgen dat jij zowel ‘uitzicht’ als een ‘schuilplek’ hebt waardoor je je, net als de oermens, ongestoord thuis kunt voelen op de plek waar je woont.


Alle inspiratie