Masterclass ‘Vind in 2023 de perfecte Hypotheek & Woning'

20 januari 2023

Masterclass ‘Vind in 2023 de perfecte Hypotheek & Woning - de ultieme gids’

Ben jij op zoek naar jouw droomwoning in 2023? Laat ons je helpen bij de aankoop van jouw perfecte huis!

In het voorjaar 2023, organiseren makelaar Mark Teeuwissen en hypotheekadviseur Tim van der Kuijl een gratis Masterclass ‘Vind in 2023 de perfecte Hypotheek & Woning - de ultieme gids’.

Van woningzoeker naar trotse eigenaar!
Je wil een volgende stap in je wooncarrière nemen, bent je aan het oriënteren op een volgende woning of volledig nieuw bent op de aankoopmarkt komt dan merkt je al snel dat er best een hoop bij komt kijken.

Om jou te helpen door de bomen het bos te zien geven wij een gratis masterclass zodat jij de belangrijkste zaken rondom de aankoop en financiering van je droomwoning leert kennen zodat je daarna goed voorbereid jouw ideale huis kunt aankopen.

Onder andere volgende onderwerpen komen aan bod:

Geschikt voor iedere koper
De masterclass is voor kopers die:

Deze inspirerende en leerzame avond is een fantastische mogelijkheid om je goed te laten informeren en frisse ideeën op te doen over hoe je van de aankoop en financiering van jouw huis of appartement het slimst kan aanpakken.

Aanmelden
Voor geïnteresseerden die zich nu als ‘early bird’ inschrijven is deze masterclass een gratis evenement. De precieze datum volgt nog, maar houdt rekeningen met een woensdagavond of zaterdagochtend in april 2023

Bij interesse stuur mijn een e-mail naar info@markteeuwissen.nl. en dan hou ik je geinformeerd. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Inspiratie

9 koopsignalen van kijkers herkennen tijdens je open huis

28 maart 2024

Door het herkennen van 9 koopsignalen van kijkers tijdens een bezichtiging of de Open Huizen Dag, kun je als verkoper het verkoopproces positief beïnvloeden. Van uitgesproken enthousiasme tot fluisterende gesprekken en het afzonderen in specifieke ruimtes; dit soort verschillende signalen onthullen de mate van interesse van de kijkers. Door deze subtiele hints te herkennen en te interpreteren, kun je als verkoper de interesse van potentiële kopers peilen en hen begeleiden naar de volgende stap in hun aankoopproces, terwijl je zelf de controle behoudt en de regie voert over de verkoop van jouw woning. De 9 koopsignalen waar je op kunt letten als verkoper: Ze vertellen het Ze kraken je huis af (ook dit kun je positief benutten) Ze vragen naar de opleveringsdatum Ze vragen naar de prijs Ze zijn nerveus Ze blijven ‘plakken’ Ze richten het alvast in Ze zonderen zich af Ze fluisteren

Verkooptip video's … Ook voor de Open Huizen Dag!

03 april 2024

Wil jij je huis of appartement beter verkopen? Ontdek mijn videoserie met schijnbaar eenvoudige, maar uiterst effectieve verkooptips (YouTube Shorts). Met deze tips kun je direct aan de slag om succesvol je woning te verkopen.

Hoe verlagen van je vraagprijs met de Kaasschaafmethode je verkoop saboteert

06 februari 2023

  Als je de verkoop van je huis of appartement niet wil vlotten, kun je de vraagprijs verlagen. Vaak doen verkopers dit in de hoop dat ze hiermee een nieuwe doelgroep bereiken of om opnieuw onder de aandacht te komen. Dit verlagen gebeurt over het algemeen in kleine stapjes, ook wel de ‘Kaasschaafmethode’ genoemd. Door de prijs stukje bij beetje te laten zakken hopen de verkopers nog voldoende onderhandelingsruimte over te houden om toch nog tot een ‘mooie’ verkoopprijs te komen. In deze video wordt duidelijk dat verkopers die de Kaasschaafmethode toepassen, zichzelf voor de gek houden. Je ontdekt hoe ze met deze strategie de waarde van hun te verkopen huis ondermijnen waardoor ze uiteindelijk te vaak een driedubbel verlies moeten incasseren.  


Alle inspiratie