Masterclass ‘Vind in 2023 de perfecte Hypotheek & Woning'

20 januari 2023

Masterclass ‘Vind in 2023 de perfecte Hypotheek & Woning - de ultieme gids’

Ben jij op zoek naar jouw droomwoning in 2023? Laat ons je helpen bij de aankoop van jouw perfecte huis!

In het voorjaar 2023, organiseren makelaar Mark Teeuwissen en hypotheekadviseur Tim van der Kuijl een gratis Masterclass ‘Vind in 2023 de perfecte Hypotheek & Woning - de ultieme gids’.

Van woningzoeker naar trotse eigenaar!
Je wil een volgende stap in je wooncarrière nemen, bent je aan het oriënteren op een volgende woning of volledig nieuw bent op de aankoopmarkt komt dan merkt je al snel dat er best een hoop bij komt kijken.

Om jou te helpen door de bomen het bos te zien geven wij een gratis masterclass zodat jij de belangrijkste zaken rondom de aankoop en financiering van je droomwoning leert kennen zodat je daarna goed voorbereid jouw ideale huis kunt aankopen.

Onder andere volgende onderwerpen komen aan bod:

Geschikt voor iedere koper
De masterclass is voor kopers die:

Deze inspirerende en leerzame avond is een fantastische mogelijkheid om je goed te laten informeren en frisse ideeën op te doen over hoe je van de aankoop en financiering van jouw huis of appartement het slimst kan aanpakken.

Aanmelden
Voor geïnteresseerden die zich nu als ‘early bird’ inschrijven is deze masterclass een gratis evenement. De precieze datum volgt nog, maar houdt rekeningen met een woensdagavond of zaterdagochtend in april 2023

Bij interesse stuur mijn een e-mail naar info@markteeuwissen.nl. en dan hou ik je geinformeerd. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Inspiratie

Eerst verkopen of juist aankopen: de kip en het ei dilemma van de woningmarkt

30 juni 2023

‘Eerst kopen of toch eerst verkopen?’ is een veelgestelde vraag die ik als makelaar vaak te horen krijg. Mensen vinden het vaak moeilijk om een verstandige keuze te maken. Ze zijn bang om met dubbele lasten te blijven zitten of om geen dak boven hun hoofd te hebben. Beide strategieën hebben hun voordelen, maar ook nadelen. Soms worden deze bepaald door factoren waar jij als koper of verkoper weinig invloed op hebt. Het belangrijkste is dat je zelf de regie behoudt en controle hebt over de stappen in je wooncarrière. Zo blijf je de baas op de woningmarkt! Mis deze waardevolle aflevering niet, waarin we je helpen bij het maken van de juiste keuze! De onderwerpen: Kopers- of verkopersmarkt, De dilemma's van het kip-of-ei-probleem Dwingende redenen om eerst te verkopen. Situatie 1: woning aangekocht, maar je huidige huis nog niet verkocht Situatie 2: je huis verkocht maar nog geen nieuwe woning gevonden Verschillende opties voor zowel kopers als verkopers De vijf voordelen van eerst verkopen. Regie en sturing op je wooncarrière

Hoe verlagen van je vraagprijs met de Kaasschaafmethode je verkoop saboteert

06 februari 2023

  Als je de verkoop van je huis of appartement niet wil vlotten, kun je de vraagprijs verlagen. Vaak doen verkopers dit in de hoop dat ze hiermee een nieuwe doelgroep bereiken of om opnieuw onder de aandacht te komen. Dit verlagen gebeurt over het algemeen in kleine stapjes, ook wel de ‘Kaasschaafmethode’ genoemd. Door de prijs stukje bij beetje te laten zakken hopen de verkopers nog voldoende onderhandelingsruimte over te houden om toch nog tot een ‘mooie’ verkoopprijs te komen. In deze video wordt duidelijk dat verkopers die de Kaasschaafmethode toepassen, zichzelf voor de gek houden. Je ontdekt hoe ze met deze strategie de waarde van hun te verkopen huis ondermijnen waardoor ze uiteindelijk te vaak een driedubbel verlies moeten incasseren.  

Vraag jij je kijkers om bij een bezichtiging hun schoenen uit te doen?

18 maart 2022

Je zou het liefst aan de kijkers of de makelaar willen vragen of iedereen zijn schoenen uit wil doen. Maar doe je dat ook?


Alle inspiratie