Theatercollege Woongeluk

03 maart 2024

Theatercollege Woongeluk 2024

Gelukkig wonen, gelukkig leven!

Wist je dat een kwart van de Nederlanders zich niet thuis voelt op de plek waar ze wonen. Zonde als je bedenkt dat al gauw de helft van het inkomen opgaat aan woonlasten en men het grootste deel van de tijd thuis is. 

Mark Teeuwissen is makelaar, spreker en trainer in Woongeluk. In zijn theatercollege Woongeluk neemt hij het publiek mee op een inspirerende, interactieve reis naar meer woongeluk. Met ervaringen uit het eigen woonverleden en de huidige woonsituatie ontdek je met praktische opdrachten hoe je zelf met kleine, bijna kosteloze aanpassingen, direct stappen kunt zetten naar meer woongeluk.

 

Praktische informatie:

 

Inschrijven

Meld je aan via de website: www.markteeuwissen.nl of stuur een e-mail naar info@markteeuwissen.nl. Wees er snel bij want het aantal beschikbare zitplaatsen is beperkt.

 

Waarom een theatercollege over Woongeluk?

Mark Teeuwissen benadert wonen als een bron van geluk en welzijn. Hij baseert zijn visie op inzichten uit omgevingspsychologie en wetenschappelijk onderzoek naar geluk en is ervan overtuigd dat het creëren van een fijn thuisgevoel een belangrijke voorwaarde is voor een gelukkig leven. Hij ziet het dan ook als zijn missie om meer woongeluk binnen handbereik te brengen door het optimaliseren van de directe woonomgeving.

 

Programma highlights

 

Aan het einde van de middag hebben deelnemers de eerste stappen gezet richting meer woongeluk.

Inspiratie

9 koopsignalen van kijkers herkennen tijdens je open huis

28 maart 2024

Door het herkennen van 9 koopsignalen van kijkers tijdens een bezichtiging of de Open Huizen Dag, kun je als verkoper het verkoopproces positief beïnvloeden. Van uitgesproken enthousiasme tot fluisterende gesprekken en het afzonderen in specifieke ruimtes; dit soort verschillende signalen onthullen de mate van interesse van de kijkers. Door deze subtiele hints te herkennen en te interpreteren, kun je als verkoper de interesse van potentiële kopers peilen en hen begeleiden naar de volgende stap in hun aankoopproces, terwijl je zelf de controle behoudt en de regie voert over de verkoop van jouw woning. De 9 koopsignalen waar je op kunt letten als verkoper: Ze vertellen het Ze kraken je huis af (ook dit kun je positief benutten) Ze vragen naar de opleveringsdatum Ze vragen naar de prijs Ze zijn nerveus Ze blijven ‘plakken’ Ze richten het alvast in Ze zonderen zich af Ze fluisteren

Verkooptip video's … Ook voor de Open Huizen Dag!

03 april 2024

Wil jij je huis of appartement beter verkopen? Ontdek mijn videoserie met schijnbaar eenvoudige, maar uiterst effectieve verkooptips (YouTube Shorts). Met deze tips kun je direct aan de slag om succesvol je woning te verkopen.

Hoe verlagen van je vraagprijs met de Kaasschaafmethode je verkoop saboteert

06 februari 2023

  Als je de verkoop van je huis of appartement niet wil vlotten, kun je de vraagprijs verlagen. Vaak doen verkopers dit in de hoop dat ze hiermee een nieuwe doelgroep bereiken of om opnieuw onder de aandacht te komen. Dit verlagen gebeurt over het algemeen in kleine stapjes, ook wel de ‘Kaasschaafmethode’ genoemd. Door de prijs stukje bij beetje te laten zakken hopen de verkopers nog voldoende onderhandelingsruimte over te houden om toch nog tot een ‘mooie’ verkoopprijs te komen. In deze video wordt duidelijk dat verkopers die de Kaasschaafmethode toepassen, zichzelf voor de gek houden. Je ontdekt hoe ze met deze strategie de waarde van hun te verkopen huis ondermijnen waardoor ze uiteindelijk te vaak een driedubbel verlies moeten incasseren.  


Alle inspiratie