Theatercollege Woongeluk

23 september 2024

Theatercollege Woongeluk
Ontdek hoe je van je huidige woonplek een fijn thuis kunt maken. De plek waar jij gelukkig bent. Met een dynamische interactieve presentatie, gebaseerd op wetenschappelijke kennis uit de omgevingspsychologie en geluks-onderzoek, reikt
 
Mark Teeuwissen praktische inzichten aan waarmee het eigen woongeluk vergroot kan worden, zonder veel kosten te maken. Voor iedereen, huurder of eigenaar, die wil leren hoe je je meer thuis kunt voelen op de plek waar je woont. Want een fijn thuisgevoel is een essentiële voorwaarde voor een gelukkig leven.

Theatercollege Woongeluk

Gelukkig wonen, gelukkig leven!

Wist je dat een kwart van de Nederlanders zich niet thuis voelt op de plek waar ze wonen? Dat is zonde als je bedenkt dat al gauw de helft van het inkomen opgaat aan woonlasten en men het grootste deel van de tijd thuis is.

Mark Teeuwissen is ondernemer, spreker en trainer in woongeluk. In zijn theatercollege Woongeluk neemt hij het publiek mee op een inspirerende, interactieve reis naar meer woongeluk. Met ervaringen uit zijn eigen woonverleden en de huidige woonsituatie ontdek je hoe je zelf met kleine, bijna kosteloze aanpassingen direct stappen kunt zetten naar meer woongeluk.

Het theatercollege Woongeluk bestaat uit een prachtige mix van eyeopeners, wetenschappelijke feiten, handige inzichten, illustratieve anekdotes, korte interactieve opdrachten, en vooral ook mooie en openhartige persoonlijke verhalen van de deelnemers zelf.

Mark Teeuwissen benadert wonen als een bron van geluk en welzijn. Hij baseert zijn visie op inzichten uit de omgevingspsychologie en wetenschappelijk onderzoek naar geluk en is ervan overtuigd dat het creëren van een fijn thuisgevoel een belangrijke voorwaarde is voor een gelukkig leven. Hij ziet het dan ook als zijn missie om meer woongeluk binnen handbereik te brengen door het optimaliseren van de directe woonomgeving.

Programma highlights:
Inzichten in de sleutelfactoren die het gevoel van thuis zijn beïnvloeden. 
• Praktische tips en concrete strategieën voor een gelukkige woonomgeving. 
• Interactie, oefeningen en inspirerende voorbeelden om zelf aan de slag te gaan.
• Aan het einde van de avond hebben deelnemers de eerste stappen gezet richting meer woongeluk.

Datum: maandag 23 sept 2024
Tijd: 19.15 – 21:00 uur

Plaats: De Groene Afslag
Prijs: € 15,50 incl. koffie/thee. 
Tickets: https://bit.ly/4el6Dr2

Eet je mee? Van 18.00 tot 19.00 uur serveren we een plantaardige daghap voor € 15,00 p.p. Reserveer je plek via de website www.degroeneafslag.nl

Inspiratie

Ontdek de echte buurtinformatie die geen makelaar je kan vertellen

10 juni 2024

Nieuw of onbekend in een buurtje? Of overweeg je te verhuizen naar een straat of wijk waar je niemand kent? Hoe kom je dan achter de echte insider-informatie over een woonwijk of buurtje? Zijn er problemen of wonen er excentrieke of vervelende mensen?

Verkooptip video's … Ook voor de Open Huizen Dag!

03 april 2024

Wil jij je huis of appartement beter verkopen? Ontdek mijn videoserie met schijnbaar eenvoudige, maar uiterst effectieve verkooptips (YouTube Shorts). Met deze tips kun je direct aan de slag om succesvol je woning te verkopen.

Hoe verlagen van je vraagprijs met de Kaasschaafmethode je verkoop saboteert

06 februari 2023

  Als je de verkoop van je huis of appartement niet wil vlotten, kun je de vraagprijs verlagen. Vaak doen verkopers dit in de hoop dat ze hiermee een nieuwe doelgroep bereiken of om opnieuw onder de aandacht te komen. Dit verlagen gebeurt over het algemeen in kleine stapjes, ook wel de ‘Kaasschaafmethode’ genoemd. Door de prijs stukje bij beetje te laten zakken hopen de verkopers nog voldoende onderhandelingsruimte over te houden om toch nog tot een ‘mooie’ verkoopprijs te komen. In deze video wordt duidelijk dat verkopers die de Kaasschaafmethode toepassen, zichzelf voor de gek houden. Je ontdekt hoe ze met deze strategie de waarde van hun te verkopen huis ondermijnen waardoor ze uiteindelijk te vaak een driedubbel verlies moeten incasseren.  


Alle inspiratie