Aankopen van een huis dat bij je past

Na jaren onderzoek naar wat mensen gelukkig maakt in hun huis en directe woonomgeving ontwikkelde ik de Woongelukcheck. Als eerste stap bij een zoekopdracht of aankoopverzoek kan ik, naast een kennismakingsgesprek, met deze scan veel specifieker inzoomen op je woonwensen. Met de uitkomsten genereer ik een persoonlijk woongelukprofiel waarmee je op zoek kunt gaan naar het voor jou best passende huis en woonomgeving. En als je al een huis op het oog hebt, kun je aan de hand van de uitkomsten toetsen of je je op deze plek echt thuis zult gaan voelen.

Omdenken biedt perspectief in een moeilijke woningmarkt

Door het aankoopproces breder te benaderen dan alleen op prijs en overbieden, vergroot ik de kans op gunning van de verkoper. In een markt waarin het lijkt dat prijs het enige is dat telt, kan ‘omdenken’ het verschil maken tussen de boot missen en de gelukkig koper zijn binnen je eigen voorwaarden. Als aankoopmakelaar sta ik je, op mijn eigen unieke manier, bij van bieding tot het ondertekenen van het koopcontract.

Makelaar Mark Teeuwissen wordt op met een 9.3 beoordeeld

Over Mark Teeuwissen

Expert in het Gooi en omstreken

Naast het persoonlijke woongelukprofiel waardoor je bewuste en (verstandige) keuzes kunt maken, sta ik je bij in het gehele aankoopproces met mijn expertise over wonen in het Gooi en omstreken. Ik ben hier geboren en getogen en ken alle pittoreske dorpen met hun uitstekende voorzieningen en de omringende natuur in deze regio als mijn broekzak. Omdat ik zelf heel gelukkig ben in mijn woonplek Huizen deel ik mijn kennis hierover op mijn Youtube kanaal ‘Gelukkig in Huizen’ met bewoners en toekomstige bewoners van Huizen.

Transparant proces

Ik werk niet met courtage. Transparantie staat bij mij hoog in het vaandel, daarom bied ik een modulaire menukaart  aan waarbij alle diensten die je kunt afnemen een vaste prijs hebben én inclusief BTW zijn. Zo bepaal je zelf welke service je wilt afnemen en weet je van tevoren precies wat je daarvoor betaalt.

Agenda

Inspiratieavond Woongeluk 27 oktober 22

27 oktober 2022

Leren en ervaren hoe jij van je huidige huis een fijn THUIS kunt maken

Agenda afbeelding

Inspiratieavond Woongeluk 27 oktober 22

27 oktober 2022

Leren en ervaren hoe jij van je huidige huis een fijn THUIS kunt maken

Agenda afbeelding

Inspiratie

De beste kamerplanten voor een gezonde slaapkamer

16 september 2022

Van je slaapkamer een gezonde verblijfsplek te maken door het verbeteren van de luchtkwaliteit heeft een positieve invloed op een goede nachtrust. Je zal er meer ontspannen opstaan en met meer energie je dag kunnen starten. Met kamerplanten, ook in je slaapkamer, verbeter je direct het binnenklimaat in huis en ze zijn daarom een goede manier om op eenvoudige wijze meteen jouw wooncomfort te vergroten. In deze aflevering van ‘Mark op zoek naar Woongeluk’ ga ik met kamerplanten-specialist Menco op zoek naar de ‘Top 5 Slaapkamerplanten’ voor een gezonde slaapkamer. - Tijdcodes - 00:05 - slaapkamer gezonder maken 00:29 - NASA onderzoek naar luchtzuiveraars 01:34 - de Top 5 Slaapkamerplanten 03:28 - een plant tegen het snurken? 04:25 - deze slaapkamerplant ‘werkt’ in mijn slaapkamer

7 manieren die je, zonder kosten, gelukkiger maken in je huis

29 april 2022

Ideeën waarmee je van je huis een plek kunt maken waar je tot rust komt, waar je jouw energie kunt opladen en waar je je dus gezond, opgewekt en ‘happy’ kunt voelen.

Hoe samen een huis kopen je relatie verandert

21 januari 2022

Samen met je partner een woning kopen heeft vaak een veel grotere invloed op jouw relatie dan je denkt. Niet alleen zitten jullie nu nog meer aan elkaar vast, verbonden via gemeenschappelijk bezit en schuld, maar krijg je ook te maken met nieuwe gedeelde verantwoordelijkheden en taken in huis. Dit vraagt, ook als de ene partner bij de ander komt inwonen, om het vooraf maken van goede afspraken en een slimme ‘samen-woon-strategie’ zodat jullie je relatie gezond houden en gelukkiger wonen. de onderwerpen: van logeren naar samenwonen door makelaars-ogen gekeken roze bril en geen strategie  beste samenwoonafspraken noodzakelijke tijd- en taakafspraken belangrijke financiële afspraken lastige ‘exit’ afspraken hoe duurder de stenen hoe groter de noodzaak van woonperspectief   Hulp nodig? Ik merk dat veel mensen het soms lastig vinden om hun roze bril af te zetten op het moment dat ze besluiten om te gaan samenwonen. Ik kan jullie, vanuit mijn expertise op woongeluk, uitstekend helpen met het bespreekbaar maken van de ‘moeilijke’ onderwerpen en goede afspraken te maken zodat de kans op gelukkig samenwonen voor jullie vergroot.


Alle inspiratie