Aankopen van een huis dat bij je past

Na jaren onderzoek naar wat mensen gelukkig maakt in hun huis en directe woonomgeving ontwikkelde ik de Woongelukcheck. Als eerste stap bij een zoekopdracht of aankoopverzoek kan ik, naast een kennismakingsgesprek, met deze scan veel specifieker inzoomen op je woonwensen. Met de uitkomsten genereer ik een persoonlijk woongelukprofiel waarmee je op zoek kunt gaan naar het voor jou best passende huis en woonomgeving. En als je al een huis op het oog hebt, kun je aan de hand van de uitkomsten toetsen of je je op deze plek echt thuis zult gaan voelen.

Omdenken biedt perspectief in een moeilijke woningmarkt

Door het aankoopproces breder te benaderen dan alleen op prijs en overbieden, vergroot ik de kans op gunning van de verkoper. In een markt waarin het lijkt dat prijs het enige is dat telt, kan ‘omdenken’ het verschil maken tussen de boot missen en de gelukkig koper zijn binnen je eigen voorwaarden. Als aankoopmakelaar sta ik je, op mijn eigen unieke manier, bij van bieding tot het ondertekenen van het koopcontract.

Makelaar Mark Teeuwissen wordt op met een 9.3 beoordeeld

Over Mark Teeuwissen

Expert in het Gooi en omstreken

Naast het persoonlijke woongelukprofiel waardoor je bewuste en (verstandige) keuzes kunt maken, sta ik je bij in het gehele aankoopproces met mijn expertise over wonen in het Gooi en omstreken. Ik ben hier geboren en getogen en ken alle pittoreske dorpen met hun uitstekende voorzieningen en de omringende natuur in deze regio als mijn broekzak. Omdat ik zelf heel gelukkig ben in mijn woonplek Huizen deel ik mijn kennis hierover op mijn Youtube kanaal ‘Gelukkig in Huizen’ met bewoners en toekomstige bewoners van Huizen.

Transparant proces

Ik werk niet met courtage. Transparantie staat bij mij hoog in het vaandel, daarom bied ik een modulaire menukaart  aan waarbij alle diensten die je kunt afnemen een vaste prijs hebben én inclusief BTW zijn. Zo bepaal je zelf welke service je wilt afnemen en weet je van tevoren precies wat je daarvoor betaalt.

Agenda

Inspiratieavond Woongeluk 21 april

21 april 2022

Leren en ervaren hoe jij van je huidige huis een fijn THUIS kunt maken

Agenda afbeelding

Woongeluk Webinar

04 mei 2022

In het gratis Woongeluk Webinar ontdek je hoe jij je woongeluk kunt vergroten. Of dit nu in je huidige huis is of op een nieuwe woonplek. Mark Teeuwissen ontwikkelde na jaren onderzoek een methode om zelf invloed uit te oefenen op een fijn thuisgevoel. Omdat je BAAS wilt zijn over je eigen woongeluk

Agenda afbeelding

Inspiratie

7 manieren die je, zonder kosten, gelukkiger maken in je huis

29 april 2022

Ideeën waarmee je van je huis een plek kunt maken waar je tot rust komt, waar je jouw energie kunt opladen en waar je je dus gezond, opgewekt en ‘happy’ kunt voelen.

Gelukkiger wonen in een huurwoning…makkelijker dan je denkt!

22 maart 2022

Als huurder kun je, net als woningeigenaar, zelf werken aan je  woonplezier. Sterker nog: soms is dit zelfs makkelijker als je huurt want bezit kan ook belastend werken. Deze podcastaflevering is een pleidooi voor het werken aan meer woongeluk voor  huurders. Met de sleutels naar woongeluk kun je, ook binnen de regels van de verhuurder, je huis optimaal voor je laten werken zodat je er gelukkig kunt wonen. De onderwerpen: Gelukkig wonen relevant voor iedereen, eigenaren én huurders wat je doet en hoe je kijkt, maakt het verschil ‘sleutelen’ aan het passender maken van je huis binnen het huurcontract Thuiskomen is ook verbinden met je woonplek de kracht van de natuur werkt overal woonfinanciën met minder stress betekent meer gemoedsrust van je huis ‘maak’ je zelf een thuis gemeenschappelijk belang verbindt huurders niet het bezit, maar het gebruik bepaalt je (woon)geluk

Meer thuisvoelen?…leer dan de ‘taal’ van je woonomgeving spreken

09 februari 2022

Als jij je meer thuis wil voelen op de plek waar je woont dan is het actief werken aan meer herkenning van de unieke en specifieke karakteristieken van jouw woonomgeving, een goede manier om je daar ook geworteld te gaan voelen. Taal is een krachtig instrument om jouw binding te vergroten, niet alleen met je woonplek, maar ook met de mensen die daar wonen. Door de lokale dialectwoorden te leren kennen en herkennen, worden ze niet alleen maar ‘ouderwets’, ‘grappig’ of vreemd-klinkend, maar ook een onderdeel van jouw eigen woonidentiteit. En dat is precies wat jouw thuisgevoel vergroot. - Tijdcodes - 00:00 - introductie 00:14 - verbinding met je woonplek ontstaat door meer herkenning 00:32 - de betekenis van lokale woorden en namen om je heen leren kennen 01:50 - vlog over de Top 10 Huizer dialectwoorden die je moet kennen 02:49 - verbinding creëren met jouw locatie én de mensen die daar wonen


Alle inspiratie