Aankopen van een huis dat bij je past

Na jaren onderzoek naar wat mensen gelukkig maakt in hun huis en directe woonomgeving ontwikkelde ik de Woongelukcheck. Als eerste stap bij een zoekopdracht of aankoopverzoek kan ik, naast een kennismakingsgesprek, met deze scan veel specifieker inzoomen op je woonwensen. Met de uitkomsten genereer ik een persoonlijk woongelukprofiel waarmee je op zoek kunt gaan naar het voor jou best passende huis en woonomgeving. En als je al een huis op het oog hebt, kun je aan de hand van de uitkomsten toetsen of je je op deze plek echt thuis zult gaan voelen.

Omdenken biedt perspectief in een moeilijke woningmarkt

Door het aankoopproces breder te benaderen dan alleen op prijs en overbieden, vergroot ik de kans op gunning van de verkoper. In een markt waarin het lijkt dat prijs het enige is dat telt, kan ‘omdenken’ het verschil maken tussen de boot missen en de gelukkig koper zijn binnen je eigen voorwaarden. Als aankoopmakelaar sta ik je, op mijn eigen unieke manier, bij van bieding tot het ondertekenen van het koopcontract.

Makelaar Mark Teeuwissen wordt op met een 9.3 beoordeeld

Over Mark Teeuwissen

Expert in het Gooi en omstreken

Naast het persoonlijke woongelukprofiel waardoor je bewuste en (verstandige) keuzes kunt maken, sta ik je bij in het gehele aankoopproces met mijn expertise over wonen in het Gooi en omstreken. Ik ben hier geboren en getogen en ken alle pittoreske dorpen met hun uitstekende voorzieningen en de omringende natuur in deze regio als mijn broekzak. Omdat ik zelf heel gelukkig ben in mijn woonplek Huizen deel ik mijn kennis hierover op mijn Youtube kanaal ‘Gelukkig in Huizen’ met bewoners en toekomstige bewoners van Huizen.

Transparant proces

Ik werk niet met courtage. Transparantie staat bij mij hoog in het vaandel, daarom bied ik een modulaire menukaart  aan waarbij alle diensten die je kunt afnemen een vaste prijs hebben én inclusief BTW zijn. Zo bepaal je zelf welke service je wilt afnemen en weet je van tevoren precies wat je daarvoor betaalt.

Agenda

De kleine Grote Woongeluk Show

24 mei 2023

De kleine Grote Woongeluk Show Wil jij ontdekken hoe je gelukkiger kunt wonen in je huidige huis? Voel jij je niet helemaal thuis in het huis waar je woont? Zoek je inspiratie om op een nieuwe manier naar je huis te kijken? Kom dan naar De kleine Grote Woongeluk Show op 24 mei!

Agenda afbeelding

Masterclass ‘Vind in 2023 de perfecte Hypotheek & Woning'

20 januari 2023

Agenda afbeelding

Inspiratie

Je vraagprijs vaststellen op basis van een oud taxatierapport

08 maart 2023

Bij het bepalen van de vraagprijs van een woning wordt soms door verkopers gezegd dat de te verkopen woning nog niet zo lang geleden getaxeerd is door een makelaar of taxateur. Er is dus een onafhankelijke deskundige langs geweest en die heeft de waarde vastgesteld en daar houden verkopers zich dan aan vast.  

Hoe krijg je de beste hypotheek in 2023?... kansen, strategieën en onmisbare weetjes!

24 februari 2023

In deze podcast interview ik Tim van der Kuil, hypotheekadviseur bij Qua Financiën en werkzaam in Amsterdam, Almere en het Gooi, over de belangrijkste stappen die jij als koper moet zetten bij het aanvragen van een hypotheek. We bespreken hoe je de goedkeuring van je hypotheekaanvraag kunt versnellen, maar ook hoe je kunt inspelen op kansen die zich voordoen in de huidige markt om de best passende hypotheek voor jouw situatie te verkrijgen. Na het beluisteren van deze podcast weet je waar je rekening mee moet houden als je een hypotheek wilt aanvragen. Met deze kennis heb je meer invloed hebt op het verkrijgen van de best mogelijke financiering van je woonideaal of toekomstige droomwoning. De onderwerpen: hypotheek voor meer dan alleen de aankoop van een huis rechten hypotheeknemer versus hypotheekgever de ABC-stappen voor een juiste hypotheekaanvraag je eigen invloed op het bespoedigen van een aanvraag rol van het BKR register waar moet je als starter altijd rekening mee houden de 3 kansen in 2023 op het verkrijgen van de beste hypotheek  

Voortuin inrichten als buffer voor inkijk en uitzicht

18 december 2022

Hoeveel inkijk je huis heeft, en dus hoe jij je privacy ervaart, maar ook wat je uitzicht is, wordt allemaal bepaald door de buitenruimte voor je huis. De voortuin of de stoep voor je huis is de belangrijkste bufferzone die jou, in je huis, beschermt tegen de buitenwereld. Maar liefst 40% van de Nederlanders geeft aan onvoldoende buitenruimte hebben. Dit betekent dat al deze mensen niet aan hun oer-menselijke behoefte kunnen voldoen van het hebben van voldoende ‘uitzicht’ en ‘schuilplek’; het kunnen ‘kijken.… zonder zelf gezien te worden’. Deze video gaat over hoe je met weinig middelen meer privacy kunt creëren aan de voorkant van je huis. Hoe je ervoor kunt zorgen dat jij zowel ‘uitzicht’ als een ‘schuilplek’ hebt waardoor je je, net als de oermens, ongestoord thuis kunt voelen op de plek waar je woont.


Alle inspiratie